Over ons

Hallo dames,

Welkom op onze site! Wie zijn wij? Wij zij een onderneming die jullie ermee willen helpen op zo comfortabel mogelijk rond te lopen in ondergoed (strings) zonder irritaties enz. Dit dan natuurlijk voor een mooie prijs die te betalen is door elke vrouw, dit wegens onze vele aanbiedingen die wij onderhand altijd wel hebben.

Merken

De merken die wij verkopen zijn onderhand Sloggi, Triumph en Ten Cate. Dit zijn onder onze doelgroep de populairste lingerie strings. Wij hopen dat alles naar jullie wens zal verlopen en jullie het gene zullen vinden waar jullie naar opzoek zijn. Veel shop plezier!

Hebben jullie nog enige vragen over jullie aankoop ect. dan zijn wij bereikbaar op dit telefoonnummer: 085-0493310.

*We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 17.00 uur. Buiten deze tijden kunt u een voice-mail bericht inspreken, of e-mail sturen, waarop u binnen 24 uur een reactie kunt verwachten

Retouren

Heeft u zich bedacht? MY-STNG.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 werkdagen niet gebruikte artikelen, indien mogelijk in onbeschadigde originele verpakking, te retourneren. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantievoorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Indien u wenst uw pakketje te ruilen kunt u het pakketje op eigen kosten naar ons terugsturen. MY-STNG.nl zal uw retour behandelen en de nieuwe bestelling kostenloos naar uw adres verzenden.

Ons adres is: MY-STNG.nl, Bukkumweg 24 N, 5081 CT te Hilvarenbeek.